Caucho Forums  

This forum is permanently closed because of spam. For free community support, please visit Google Groups:


Go Back   Caucho Forums > Resin

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-06-2012, 10:00 AM
jalberto jalberto is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: London, UK
Posts: 24
Default Application not propagating through cluster

Hi,

On resin 4.0.27

We are having problems with our applications not propagating through out the cluster. I have a three instances running, with versioning turn on (A,B,C).

If I deploy a new versioned WAR on A I can see it been expanded on A, but it never gets to B and C. No subdirectories on {B,C}/webapps. I am using the web interface /resin-admin to do the deployment.

I even leaved overnight, and nothing. Once I restarted resin on B & C that app was inanimately propagated there and thee cluster was happy.

Any idea what can be going wrong? We had deployed a previous version before and the same problem occurred. It seems that the servers and not been notified of the new app until one restarts them.

I do not see any errors visible errors on logs, just the app not propagating.

Jose Alberto
Reply With Quote
  #2  
Old 04-09-2012, 08:04 PM
alex alex is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 218
Default

Hi Jose,

I couldn't reproduce your case unfortunately.

Can you set the log level to finer and repeat your tests. You can send the log files to alex аt caucho dоt com.

Thanks,
Alex
Reply With Quote
Reply

Tags
cluster, deployment issue, resin4.0.27

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.